Loading... Please wait...

Advisor worden

THERMOMIX:
DE DIRECTE WEG NAAR EEN SUCCESVOLLE CARRIÈRE

Zoek je een activiteit, waarbij je werk en gezin optimaal kunt combineren? Wij bieden je flexibele arbeidstijden, opleiding en ondersteuning.
Exploiteer de mogelijkheden en maak deel uit van ons team.

advisor.jpg

THERMOMIX VERDIENEN

Het Thermomix beginnersprogramma is een ideale mogelijkheid om de Thermomix te verkrijgen door hem ook te demonstreren. Je kunt hierdoor testen of advisor worden voor jou wel zinvol is. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

WERK EN GEZIN

Je beslist wanneer en hoeveel u wilt werken. Je past uw bezigheid aan aan uw levenssituatie.
Zo kan je een perfecte balans vinden en houden tussen werk en privé.

OPNIEUW ACTIEF WORDEN

Je kinderen zijn groot en het huis uit, je werk in het huishouden is veel verminderd? Thermomix advisor worden biedt je een kans om weer in het beroepsleven te stappen. Bij Thermomix wordt juist je know-how zeer op prijs gesteld. Als familie manager heb je zich namelijk al bewezen: je kunt organiseren en je hebt een goede kennis van koken.

SUCCES EN CARRIÈRE

Voor de ene is het een extra bijverdienste (groot of klein), voor de andere is het het basisinkomen van de familie. Bij Thermomix beslist enkel je engagement over je verdienste.

 

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met Rosane Van Damme, Thermomix Branch Manager, voor een vrijblijvend gesprek: tel +32 479410949 of email: rosane.van.damme@gmail.com.

 Categories

Recent Updates

Vind ons op facebook

Connect with us: Facebook