Loading... Please wait...

Thermomix TM5

 

thermomix-plan-nl.jpg

tm-buttons.jpg

 

tm-display.jpg

 

sleutel-op-kookboek.jpg

Dankzij Thermomix, liggen zelfgemaakt brood, jam, sappen, verse soep, sauzen, dips, salades, cakes en koekjes binnen handbereik, en nog veell meer !

Thermomix laat je toe gerechten te maken die je vroeger misschien kant en klaar kocht. Basics zoals tomatensaus, mayonaise, béarnaise, vol au vent zijn nu in een handomdraai klaar en bevatten geen chemische bewaarmiddelen, zoals die wel in de meeste commerciële merken te vinden zijn. De Thermomix laat toe te koken op 4 niveaus zodat complete maaltijden kunnen bereid worden, die de grenzen verleggen van wat ooit mogelijk was met één paar handen en een beperkte beschikbare tijd.

Bereidingstijden worden ingekort van minuten tot seconden en het koken gebeurt op een zachte manier, zodat de smaken, vitaminen en mineralen behouden blijven in iedere hap. Met een Thermomix zie en proef je het verschil in het voedsel dat je bereidt.

Het ergonomisch ontwerp van de Thermomix maakt het beheersbaar voor iedere leeftijd: van jonge kinderen die net beginnen in de keuken tot ervaren handen die al jaren koken . Stel de tijd in met een knop, de temperatuur met een andere en regel de draaiknop op de gewenste snelheid, en uw werk zit erop.

De Thermomix bespaart ruimte in je keuken door het samenbrengen van de functies van 10 verschillende apparaten. Bovendien is het koken van complete maaltijden voor je gezin in één laag-watt toestel efficiënter en energie-vriendelijker.

Maar boven alles kan je beter controleren wat er allemaal in je eten komt - geen schadelijke additieven, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Dit is ook handig voor mensen met voedselovergevoeligheid, aangezien zij zeker kunnen zijn dat het voedsel vrij is van allergenen.

thermomix-etages.jpg

ob-6486a6-evolution-modeles-thermomix-tm5-vorwer.jpgCategories

Recent Updates

Vind ons op facebook

Connect with us: Facebook